Kolorowy czosnek Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. 140 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku, rosół z kurczaka, makaron orzo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Posiekana Sałatka z kolorowymi Squashami w miodowo-czosnkowym Vinaigrette, Czosnek Parmezan Orzo, oraz Czosnek ' N Pietruszka Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia. Orzo gotować we wrzącym bulionie, od czasu do czasu mieszając, aż zostanie ugotowane, ale twarde do ukąszenia, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
2
Zdjąć z ognia; nie drenować.
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać indyka w gorącej patelni, aż krucho i równomiernie rumiane, o 10 protokół. Wymieszać czosnek i płatki czerwonej papryki do indyka; gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj szpinak, brokuły, pomidory, groszek, marchew, orzo i bulion do mieszaniny indyka i gotuj, często mieszając, aż szpinak zwiędnie, a pomidory zaczną się dzielić, 5 do 10 minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone