Kolorowe Łódki Z Cukinii

Kolorowe Łódki Z Cukinii
Kolorowe łódki z cukinii to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 12g tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukinię, pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolorowe Włócznie Cukinii, Łódki Z Cukinii, oraz Łódki Z Cukinii dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odetnij cienki plasterek z dna cukinii, aby leżał płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2
Wytnij cienki plasterek wzdłuż cukinii i wyrzuć. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. shell. Posiekaj 1 szklankę miąższu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Umieść muszle cukinii w nie natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości; odcedź i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz grzyby, cebulę i zarezerwowany miąższ cukinii. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 4 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Podgrzej 1-2 minuty dłużej; dokładnie odcedź. Dodaj kukurydzę, masło, tymianek, bazylię, sól i pieprz. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 1 minutę. Dodaj sos sałatkowy i 1/4 szklanki sera. Włóż do łódek z cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Kuchenka mikrofalowa, odkryta, na wysokości przez 2-3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Posyp pozostałym serem; na wierzch z pomidorami. podgrzewaj 1-2 minuty dłużej lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Odstaw na 3-5 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn