Kolorowe Warzywne Fajitas
Przepis kolorowe warzywa Fajitas jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 205 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz tortille z mąki, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kolorowa Lazania Warzywna, Kolorowa Sałatka Warzywna, oraz Kolorowy Piec Warzywny.
Instrukcje
Zawiń tortille w folię aluminiową i umieść w piekarniku. Włącz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez 15 minut, lub do całkowitego ogrzania.
W patelni 10 cali, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czerwoną i zieloną paprykę i czosnek; wymieszaj, aby pokryć olejem. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez 5 minut. Wymieszać z warzywami. Wymieszaj salsę, kminek i sól. Przykryć i gotować przez 5 minut.
Łyżka mieszanki warzyw równomiernie w dół centra ciepłe tortille, i posypać serem i kolendry.
Zwinąć tortille i podawać.