Kolorowe Warzywa Saute
Kolorowe warzywa Saute jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kapustę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Colorful Veggie Saute, Kolorowa zielona fasola, papryka i cebula Saute z dżemem pomidorowym, oraz Kolorowa Lazania Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć papryki, cukinia i marchew w oleju przez 5 protokół.
Dodać kapustę, sól i pieprz; saute 1 minutę dłużej.
W małej misce połączyć ocet i wodę; wlać warzywa. Gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do ogrzania.
Posypać sezamem; gotować i mieszać 1 minutę dłużej.