Kolorowa sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu, cebuli, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kolorowa Sałatka Warzywna, Kolorowa Lazania Warzywna, oraz Kolorowy Piec Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć brokuły, kalafior, pomidory, cebula i oliwki. W słoiku z ciasną pokrywką, połączyć mieszankę opatrunkową, olej i ocet; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Całe Dojrzałe Oliwki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać sałatkę; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.