Kolorowa sałatka Tofu z bazylią i nerkowcami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kolorowa sałatka Tofu z bazylią i nerkowcami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, orzechy nerkowca, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolorowa, chrupiąca Sałatka z jabłkami i kurczakiem ze świeżą miętą i bazylią, Kolorowa, chrupiąca Sałatka z jabłkami i kurczakiem ze świeżą miętą i bazylią, oraz Szparagi i tofu Stir-Fry w / nerkowce.
Instrukcje
Dodaj wszystkie posiekane warzywa i bazylii. Gdy mieszanina nasion lnu lekko zgęstnieje, Dodaj do niej pozostałe składniki, z wyjątkiem nerkowców, i dokładnie zmiksuj.
Wlać mieszaninę na tofu i warzyw, i mieszać do połączenia. Przechowywać w lodówce sałatkę, aż dobrze schłodzone-im dłużej, tym lepiej. Tuż przed podaniem wymieszać orzechy nerkowca.