Kolendro-Pesto Z Orzecha Włoskiego
Pesto z kolendry i orzecha włoskiego może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolendro-pesto z orzecha włoskiego, Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce, oraz TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić czosnek w robocie kuchennym; puls 10 razy lub do mielenia.
Dodaj kolendrę, orzechy włoskie, ocet, i sól do procesora; proces 15 sekund.
Połączyć bulion i olej w małej misce. Z włączonym procesorem, powoli wlać mieszaninę bulionu przez rynnę spożywczą; proces aż do dobrze wymieszanego.