Kolendra Z Kurczaka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak kolendra może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, hominy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka jajeczna z kminkiem i kolendrą (Ensalada de Huevo con Comino y Cilantro), Kurczak Z Kolendrą, oraz Kurczak Z Kolendrą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę do miękkości.
Umieścić kurczaka w garnku, i gotować, aż lekko rumiane.
Puree kolendry, czosnek, i 1/3 szklanki wody w blenderze lub robota kuchennego.
Wymieszać do garnka z kurczakiem i cebulą. Gotować i mieszać około 5 minut, aż wymieszane i ogrzane przez.
Wlać tyle wody do garnka, aby pokryć wszystkie składniki.
Wymieszać hominy, ryż i bulion do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 20 minut, lub aż ryż będzie miękki. Zwiększyć ilość wody w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem.