Kolendra-Przetarta Polędwica Crostini
Crostini z polędwicy z kolendry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 105 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbek czosnku, imbir, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Paprikan i kolendra przetarte steki z salsą pomarańczowo-Kolendrową, Oregano-Kolendra-Natarty Indyk, oraz Kotlety jagnięce z kolendrą i Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Połącz polędwicę, zieloną cebulę i następne 4 składniki (zielona cebula przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij. Marynować w lodówce 3 godziny, obracając od czasu do czasu.
Połączyć kolendrę i 1/4 szklanki pieprzu w małej misce; odstawić.
Wyjąć polędwicę z worka; osuszyć ręcznikiem papierowym. Wyrzucić marynatę. Rub mieszankę kolendry równomiernie na polędwicy.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Polędwicę ułożyć na talerzu; przykryć folią.
Odstawić na 10 minut. Polędwiczki pokroić po przekątnej na ziarno na 12 plastrów; odstawić.
W dużej misce połącz natkę pietruszki i kolejne 7 składników (Pietruszka przez czosnek).
Dodać plasterki pomidora; wrzucić delikatnie do herbu.
Na tostach ułożyć 2 plastry pomidora, na wierzchu 1 plaster polędwicy i 1 łyżkę sosu musztardowego Miso.