Kolejka górska Reuben Burgers
Roller Coaster Reuben Burgers może być właśnie tym amerykańskim przepisem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1362 kalorie , 52 g białka i 95 g tłuszczu . Za 3,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 47% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sosu barbecue, ogórków kiszonych, mleka oraz soli i pieprzu. Sprawdza się dobrze jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to Amazing Chicken Burgers , Apple Cheddar Turkey Burgers With Chipotle Yogurt Sauce i Asian Salmon Burgers With Tangy Ginger Lime Sauce .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita.
Rozgrzej dużą patelnię z olejem na średnim ogniu i podsmaż cebulę, aż stanie się przezroczysta.
Przełożyć do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, oprócz sera i sosu BBQ, do miski i dobrze wymieszaj. Spryskaj obficie blachę do pieczenia sprayem do pieczenia. Weź połowę mieszanki mielonej wołowiny i uformuj bochenek na blasze do pieczenia.
Połóż paski sera na wierzchu pieczeni, a następnie przykryj drugą połową mieszanki mięsnej. Po zakończeniu powinno wyglądać jak blok pieczeni.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż termometr do natychmiastowego odczytu wskaże temperaturę wewnętrzną 140 stopni Fahrenheita. Powinno to zająć około 1 godziny (ale sprawdzaj to stale, ponieważ niektóre piekarniki pieką szybciej niż inne). Około 5 minut przed końcem pieczenia wyjmij pieczeń z piekarnika i posmaruj sosem BBQ. Włóż ją z powrotem do piekarnika, aż będzie ładnie oszklona.
Wyjmij pieczeń z piekarnika i przełóż ją na deskę do krojenia, a następnie pozostaw do ostygnięcia.
Pokrój pieczeń na plastry o grubości 1 cala i umieść każdy plaster między 2 kromkami chleba żytniego. W tym momencie możesz dodać pomidora, sałatę i ogórka, jeśli lubisz.
Uwaga kucharza: Przed podaniem kanapki lubię ją rozgrzać patelnię i usmażyć.