Kolczasta Lemoniada Słodka Herbata
Kolczasta Lemoniada słodka herbata może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, przybiera: trzcina cukrowa, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ostra Lemoniada, Ostra Lemoniada, oraz Lemoniada arbuzowa z dodatkiem przypraw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w 2-qt. rondel.
Zdjąć z ognia, dodać torebki herbaty i wymieszać ze świeżą miętą. Okładka i strome 10 minut.
Wyrzucić torebki herbaty i mięty. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia.
Wlać herbatę do 3-qt. pojemnik i wymieszać w 4 szklanki zimnej wody i koncentratu lemoniady. Przed podaniem wymieszaj bourbon lub przyprawiony ciemnym rumem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.