Kolba kukurydzy z parmezanem

Kolba kukurydzy z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj kukurydzy na kolbie z parmezanem. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 108 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka kłosów kukurydzy, ząbków czosnku, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 27%. Kukurydza parmezanowa w kolbie, Kukurydza parmezanowa w kolbie, oraz Kukurydza parmezanowa w kolbie są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej na ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj czosnek i smaż do miękkości i aromatu, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
4
Zdejmij patelnię z ognia i ostudź. Odłóż 2 łyżki parmezanu i wymieszaj resztę z mieszanką czosnkową wraz z natką pietruszki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ugotuj kukurydzę w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca, około 5 minut. Za pomocą szczypiec przenieś kukurydzę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Posmaruj gorącą kukurydzę masą serową i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Posyp pozostałe 2 łyżki sera na wierzchu kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn