Kolacja: łatwa zupa na gorąco i na kwaśno
Kolacja dziś wieczorem: łatwa gorąca i kwaśna zupa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz scallion, mielony pieprz, skrobia kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Łatwa Zupa Grochowa, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Kolacja: słodko-kwaśne żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby wrzucić do miski i przykryć gorącą wodą. Odstawić na kilka minut.
Grzyby wyjąć i pokroić cienko. Zaparkuj płyn grzybowy.
W międzyczasie do dużego garnka wlać bulion z kurczaka i sos sojowy wraz z solą. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Gdy dojdzie do wrzenia, dodaj pokrojone grzyby, płyn grzybowy, pędy bambusa i wieprzowinę. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 3 protokół.
Wrzucić w tofu, biały pieprz, i ocet. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 4 łyżkami zimnej wody. Gdy garnek się zagotuje, dodaj zawiesinę skrobi kukurydzianej i dobrze mieszaj, aż zgęstnieje, około 2 do 3 minut.
Wyjmij garnek z ognia i dodaj jajko. Delikatnie mieszać do momentu włączenia.
Zupę podawać z mżawką oleju sezamowego i posypką szalotki.