Kolacja z pstrągami przy ognisku dla dwojga

Kolacja z pstrągami przy ognisku dla dwojga
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj kolację z pstrągiem przy ognisku dla dwojga. Ten bezglutenowy i podstawowy przepis przeznaczony jest dla 2 osób i kosztuje 11,57 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 974 kalorie , 102 g białka i 54 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealny na walentynki . Mieszanka ćwiartek cytryny, pieprzu, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 83% , to danie jest wspaniałe. Przepis na pstrąga przy ognisku z ziołami i bekonem , Foliowe opakowania z klopsami na kolację przy ognisku i Kolacja przy ognisku z przegrzebkami chili i kokosa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj boczek, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2
Umieść każdego pstrąga na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 20 cali x 18 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieść cytrynę i cebulę w jamach pstrąga; posypać solą i pieprzem. Owiń pstrąga boczkiem. Owiń pstrąga folią i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieść marchewki na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 20 cali x 18 cali); posypać solą i pieprzem. Kropka z masłem. Owiń marchewkę folią i szczelnie ją zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Grilluj marchewki pod przykryciem na średnim ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Dodaj pakiety pstrągów do grillowania; gotuj 20-25 minut dłużej lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkowata widelcem, a marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PstrągPstrąg
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z cząstkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Wino musujące i Pinot Grigio to moje ulubione dania z pstrąga. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 80 dolarów.
Winnica Goldeneye Gowan Creek Pinot Noir
Winnica Goldeneye Gowan Creek Pinot Noir
Wino to, wykonane w stylu preferowanym przez naszego założyciela, Dana Duckhorna, emanuje bogactwem, głębią, ciemnymi owocami i strukturą. Na podniebieniu jest głębokie i bujne, z warstwami dzikich jeżyn i ciasta śliwkowego wsparte smugą kwasowości, która dodaje wyrazistości smakom, jednocześnie nadając winu trwały finisz z nutami lawendy, groszy królewskich i przypraw azjatyckich.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia81
Magazyn