Kolacja z pstrągami przy ognisku dla dwojga

Kolacja z pstrągami przy ognisku dla dwojga
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj kolację z pstrągiem przy ognisku dla dwojga. Ten bezglutenowy i podstawowy przepis przeznaczony jest dla 2 osób i kosztuje 11,57 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 974 kalorie , 102 g białka i 54 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealny na walentynki . Mieszanka ćwiartek cytryny, pieprzu, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 83% , to danie jest wspaniałe. Przepis na pstrąga przy ognisku z ziołami i bekonem , Foliowe opakowania z klopsami na kolację przy ognisku i Kolacja przy ognisku z przegrzebkami chili i kokosa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj boczek, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2
Umieść każdego pstrąga na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 20 cali x 18 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Umieść cytrynę i cebulę w jamach pstrąga; posypać solą i pieprzem. Owiń pstrąga boczkiem. Owiń pstrąga folią i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Umieść marchewki na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 20 cali x 18 cali); posypać solą i pieprzem. Kropka z masłem. Owiń marchewkę folią i szczelnie ją zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Grilluj marchewki pod przykryciem na średnim ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Dodaj pakiety pstrągów do grillowania; gotuj 20-25 minut dłużej lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkowata widelcem, a marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PstrągPstrąg
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z cząstkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Wino musujące i Pinot Grigio to moje ulubione dania z pstrąga. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 80 dolarów.
Winnica Goldeneye Gowan Creek Pinot Noir
Winnica Goldeneye Gowan Creek Pinot Noir
Wino to, wykonane w stylu preferowanym przez naszego założyciela, Dana Duckhorna, emanuje bogactwem, głębią, ciemnymi owocami i strukturą. Na podniebieniu jest głębokie i bujne, z warstwami dzikich jeżyn i ciasta śliwkowego wsparte smugą kwasowości, która dodaje wyrazistości smakom, jednocześnie nadając winu trwały finisz z nutami lawendy, groszy królewskich i przypraw azjatyckich.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia81
Magazyn