Kolacja: Wegetariańskie Chili
Przepis Kolacja dziś wieczorem: wegetariańskie Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Ta zupa ma 209 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz sól, wodę, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kolacja: Barszcz Wegetariański, Kolacja: Wegetariańskie Tacos Z Tortillami Jicama, oraz Dziś Kolacja: Linguine z krabem i Chili.
Instrukcje
W dużym ciężkim garnku do zupy rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać warzywa i przykryć, a następnie obniżyć ogień. Pocić je do miękkości, około 5-7 minut.
W międzyczasie włóż pomidory do blendera lub robota kuchennego i przecier.
Gdy warzywa są gotowe do gotowania, dodać chili w proszku i gotować przez dodatkową minutę.
Dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, aż smaki niektóre razem. Doprawić do smaku solą i więcej chili w proszku, w razie potrzeby.