Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro

Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Włoski jarmuż i zupa Farro może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 815 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, farro, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami, Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, oraz Dziś Kolacja: kędzierzawa i zupa ziemniaczana z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim garnku do zupy na średnim ogniu, aż się połyśnie, następnie dodać cebulę i por. Gotować, aż zmięknie, o 4 protokół, następnie dodać czosnek i tymianek gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać bulion, marchew, seler, farro i sól i doprowadzić do wrzenia. Dusić 15 minut, częściowo przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
FarroFarro
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
3
Dodać kapustę i pomidora i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki i farro jest gotowane, 20-25 minut więcej. Zupę doprawiamy do smaku i podajemy z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
FarroFarro
JarmużJarmuż
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Magazyn