Kolacja: szparagi z sosem musztardowym Crème Fraiche i Prosciutto
Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 307 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Wiele osób robiło ten przepis, a 370 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, musztardę zbożową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja: Orecchiette z groszkiem, Prosciutto i Crème Fraîche, Kolacja: Szpinak Z Miętą I Crème Fraîche, oraz Kolacja Dziś: Kotlety Jagnięce Z Creme Fraîche Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze do pieczenia wrzucić szparagi z oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku.
W małej misce, połączyć musztardę, crème fraiche, i trochę soku z cytryny. Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Na patelni grillowej lub na gorących węglach, grilluj szparagi, aż będą miękkie, 3-5 minut w zależności od grubości.
Serweta prosciutto na talerzu, top z grillowanymi szparagami, a sos mżawka na włóczniach.