Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami)

Need a wegańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka spaghetti, pietruszki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Spaghetti z sosem pomidorowym imbirowym, Kolacja: Spaghetti z sokiem pomidorowym i pomarańczowym, oraz Spaghetti z oliwkami i pomidorami (Spaghetti Alla Puttanesca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać połowę oleju do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o minutę lub dwie. Wrzuć do puszki pomidorów i włącz ciepło do średnio-wysokiego. Rozbij pomidory drewnianą łyżką. Gotować, aż sos zgęstnieje, o 15 protokół.
Podczas gotowania pomidorów, wlać resztę oleju do innej patelni i dodać pokrojone grzyby. Gotować na średnim ogniu, aż zaczną uwalniać wodę, o 5 protokół. Podgrzać, doprawić solą i posypać posiekaną natką pietruszki.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj spaghetti i gotować zgodnie ze wskazówkami na polu aż al dente.
Przenieść na patelnię z sosem pomidorowym, wrzucić aż powlekane.
Podawać z posypką sera, odrobiną dobrej oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem do smaku.