Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami)

Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami)
Need a wegańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka spaghetti, pietruszki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Spaghetti z sosem pomidorowym imbirowym, Kolacja: Spaghetti z sokiem pomidorowym i pomarańczowym, oraz Spaghetti z oliwkami i pomidorami (Spaghetti Alla Puttanesca) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać połowę oleju do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o minutę lub dwie. Wrzuć do puszki pomidorów i włącz ciepło do średnio-wysokiego. Rozbij pomidory drewnianą łyżką. Gotować, aż sos zgęstnieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Podczas gotowania pomidorów, wlać resztę oleju do innej patelni i dodać pokrojone grzyby. Gotować na średnim ogniu, aż zaczną uwalniać wodę, o 5 protokół. Podgrzać, doprawić solą i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj spaghetti i gotować zgodnie ze wskazówkami na polu aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Przenieść na patelnię z sosem pomidorowym, wrzucić aż powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać grzyby i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8
Podawać z posypką sera, odrobiną dobrej oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn