Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem

Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem
Kolacja dziś wieczorem: smażona Ostryga i kanapka z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 670 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.43 za porcję. 207 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mielony pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kanapka Z Bekonem, Gruszką I Serem, Dziś Kolacja: smażony ryż z krewetkami i boczkiem, oraz Kolacja dzisiaj: bekon i Kimchi smażony ryż.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, sól, i czarny pieprz. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej wielkości rondlu wlać około dwóch cali oleju. Włącz ciepło do średniej wysokości, włóż termometr do głębokiego smażenia i podnieś temperaturę do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wrzucić ostrygi w misce z mąki i mąki kukurydzianej. Otrząśnij nadmiar powłoki, a następnie dodaj połowę z nich do oleju. Gotować, aż rumiane, trzy do pięciu minut. Upewnij się, aby wyregulować ciepło, aby utrzymać temperaturę na 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ugotowane ostrygi odcedzić na papierowych ręcznikach. Powtórz proces z pozostałymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Po jednej stronie każdego kawałka chleba tostowego posmarować łyżeczką majonezu. Ostrygi podzielić na dwie kromki chleba. Top każdy z dwóch plastrów boczku, 1/2 szklanki sałaty, i kilka plastrów pomidora. Pomidory przyprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a następnie dodajemy ostatni kawałek chleba, majonez-bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn