Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem

Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem
Kolacja dziś wieczorem: smażona Ostryga i kanapka z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 670 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.43 za porcję. 207 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mielony pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kanapka Z Bekonem, Gruszką I Serem, Dziś Kolacja: smażony ryż z krewetkami i boczkiem, oraz Kolacja dzisiaj: bekon i Kimchi smażony ryż.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, sól, i czarny pieprz. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średniej wielkości rondlu wlać około dwóch cali oleju. Włącz ciepło do średniej wysokości, włóż termometr do głębokiego smażenia i podnieś temperaturę do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Wrzucić ostrygi w misce z mąki i mąki kukurydzianej. Otrząśnij nadmiar powłoki, a następnie dodaj połowę z nich do oleju. Gotować, aż rumiane, trzy do pięciu minut. Upewnij się, aby wyregulować ciepło, aby utrzymać temperaturę na 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ugotowane ostrygi odcedzić na papierowych ręcznikach. Powtórz proces z pozostałymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Po jednej stronie każdego kawałka chleba tostowego posmarować łyżeczką majonezu. Ostrygi podzielić na dwie kromki chleba. Top każdy z dwóch plastrów boczku, 1/2 szklanki sałaty, i kilka plastrów pomidora. Pomidory przyprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a następnie dodajemy ostatni kawałek chleba, majonez-bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn