Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem
Kolacja dziś wieczorem: smażona Ostryga i kanapka z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 670 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.43 za porcję. 207 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mielony pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kanapka Z Bekonem, Gruszką I Serem, Dziś Kolacja: smażony ryż z krewetkami i boczkiem, oraz Kolacja dzisiaj: bekon i Kimchi smażony ryż.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, sól, i czarny pieprz. Dobrze wymieszać.
W średniej wielkości rondlu wlać około dwóch cali oleju. Włącz ciepło do średniej wysokości, włóż termometr do głębokiego smażenia i podnieś temperaturę do 177°.
Wrzucić ostrygi w misce z mąki i mąki kukurydzianej. Otrząśnij nadmiar powłoki, a następnie dodaj połowę z nich do oleju. Gotować, aż rumiane, trzy do pięciu minut. Upewnij się, aby wyregulować ciepło, aby utrzymać temperaturę na 177°.
Ugotowane ostrygi odcedzić na papierowych ręcznikach. Powtórz proces z pozostałymi ostrygami.
Po jednej stronie każdego kawałka chleba tostowego posmarować łyżeczką majonezu. Ostrygi podzielić na dwie kromki chleba. Top każdy z dwóch plastrów boczku, 1/2 szklanki sałaty, i kilka plastrów pomidora. Pomidory przyprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a następnie dodajemy ostatni kawałek chleba, majonez-bokiem w dół.