Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem

Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem
Kolacja dziś wieczorem: smażona Ostryga i kanapka z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 670 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.43 za porcję. 207 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mielony pieprz, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Kanapka Z Bekonem, Gruszką I Serem, Dziś Kolacja: smażony ryż z krewetkami i boczkiem, oraz Kolacja dzisiaj: bekon i Kimchi smażony ryż.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, sól, i czarny pieprz. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W średniej wielkości rondlu wlać około dwóch cali oleju. Włącz ciepło do średniej wysokości, włóż termometr do głębokiego smażenia i podnieś temperaturę do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wrzucić ostrygi w misce z mąki i mąki kukurydzianej. Otrząśnij nadmiar powłoki, a następnie dodaj połowę z nich do oleju. Gotować, aż rumiane, trzy do pięciu minut. Upewnij się, aby wyregulować ciepło, aby utrzymać temperaturę na 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ugotowane ostrygi odcedzić na papierowych ręcznikach. Powtórz proces z pozostałymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Po jednej stronie każdego kawałka chleba tostowego posmarować łyżeczką majonezu. Ostrygi podzielić na dwie kromki chleba. Top każdy z dwóch plastrów boczku, 1/2 szklanki sałaty, i kilka plastrów pomidora. Pomidory przyprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a następnie dodajemy ostatni kawałek chleba, majonez-bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn