Kolacja: sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem z boczku i orzeszkami piniowymi

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać obiad dziś: Sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem boczku i orzechów piniowych spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $2.4 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu sherry, orzechów piniowych, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem Boczkowym i orzeszkami piniowymi, Kolacja: ciepła sałatka z kurczaka z rukolą, kaparami i orzeszkami pinii, oraz Kolacja: makaron ze szparagami, cytryną i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Char papryki ze wszystkich stron, aż poczerniały. Można to zrobić, ustawiając je na górze pieca lub pod brojlerem, obracając je co drugą minutę lub tak. Po zwęgleniu umieść w plastikowej torbie, zawiąż ją i pozwól papryce parować przez 15 minut. Obrać skórki z papryki (powinno to być bardzo łatwe do zrobienia), usunąć skórki, i pokroić paprykę w paski 1/3 cala.
Tymczasem, podsmażyć boczek na dużej patelni, aż gotowane.
Usunąć kawałki boczku i osuszyć na papierowym ręczniku.
Dodać mielony czosnek i płatki czerwonej papryki na patelni i gotować przez 1 minutę.
Dodaj posiekany tymianek, gotuj przez 10 sekund, a następnie wlej ocet. Wyłącz ogrzewanie.
Toast orzeszki piniowe, umieszczając je na patelni na średnim ogniu. Wstrząsnąć patelnię co 30 sekund lub tak, i gotować, aż orzeszki piniowe opracowane kolor, ale nie czernieją.
SOS zalać czerwoną papryką. Doprawić solą, a na wierzch posypać prażonymi orzeszkami piniowymi.