Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą

Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj dziś kolację: ciepłą kiełbasę i sałatkę z soczewicy spróbuj. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 647 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, orzechy laskowe, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, oraz Kolacja dziś wieczorem: ciepła sałatka z fasoli i ziół Cannellini.

Instrukcje

1
Dusić soczewicę z kiełbasą w dużej ilości wody i Garni bukiet (francuski dla "przyozdobiony bukiet"; opcjonalnie), przez 30 do 40 minut, aż soczewica są gotowane przez. (Inne rodzaje soczewicy wymagają mniej czasu gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
SoczewicaSoczewica
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2
W międzyczasie, podsmażyć boczek na średnim ogniu, aż rumiane, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
3
Połączyć Dijon, oliwa z oliwek, szalotka, szczypiorek, i boczek z tłuszczem w małym słoiku lub misce. Dobrze wstrząsnąć lub ubić, a następnie dodać ocet balsamiczny stopniowo tworząc vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
VinaigretteVinaigrette
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Niesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, ZmiękczoneNiesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, Zmiękczone
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Po ostudzeniu pokroić kiełbasę. Wrzucić soczewicę z vinaigrette i top z plasterkami kiełbasy. Zakończyć z odrobiną posiekanej szalotki, szczypiorkiem i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
SoczewicaSoczewica
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
Niesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, ZmiękczoneNiesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, Zmiękczone
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn