Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło

Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z kalmarów ciepłe Może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy chleba, kalmary, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą, oraz Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz żółtka, czosnek i sól w blenderze. Proces aż do puree. Na średniej prędkości powoli skropić kilka kropli oliwy z oliwek, aż zacznie się emulgować. Kontynuuj mżanie w oliwie z oliwek, aż wszystko zostanie dodane, uważając, aby nie dodawać zbyt szybko, bo pęknie. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W przypadku ciepłej sałatki z kalmarów: Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300°.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Przenieść do piekarnika, i czekać, aż lekko tosty, o ośmiu protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Kawałki kalmara osuszyć na papierowych ręcznikach, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Podgrzać jedną łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj tyle kałamarnicy, ile zmieści się w jednej warstwie. Na początku kawałki kałamarnicy przyklejają się do patelni. Po zwolnieniu lub zwinięciu, co zajmuje od pięciu do dziesięciu sekund, Odwróć kawałki. Gotować, aż kawałki pojawią się białe, kolejne pięć do dziesięciu sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przenieść kawałki do miski. Powtórz ten proces, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Włączyć ciepło do niskiej, i dodać czosnek. Gotować, aż lekko rumiane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
10
Przełożyć do miski z kałamarnicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Deglaze patelnia z białego wina, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Podgrzać do średniej temperatury i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Ubij ocet, a następnie dwie łyżki oliwy z oliwek. Gdy mieszanina jest emulgowana, wyłączyć ogień, i trzepaczka w aïoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Polej kalmary przynajmniej połową tego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KałamarnicaKałamarnica
14
Dodaj wszystko, jeśli masz na to ochotę (patrz uwaga powyżej).
15
Posypać około połowę bułki tartej do miski z kałamarnicą. Wrzucić tę mieszaninę tylko dwa razy, następnie dodać zieleni i wrzucić dobrze. Podzielić tę mieszaninę między cztery płytki,a następnie posypać pozostałą bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
ZieloniZieloni
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn