Kolacja: sałatka jajeczna curry z rukolą i pistacjami

Need a danie główne bezmleczne i wegetariańskie? Kolacja dziś wieczorem: Curry sałatka jajeczna z rukolą i pistacjami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pita, pistacje, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Sałatka Jajeczna Curry, Kolacja: Curry Sałatka Waldorf, oraz Kolacja dziś wieczorem: sałatka ze stekiem z balsamiczną i zwiędłą rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj jajka do średniej wielkości garnka. Przykryj wodą o 3 cale. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez 12 minut.
Wyjąć jajka i umieścić w dużej misce z lodowatą wodą.
Ostudzić przez co najmniej 10 minut.
Tymczasem, wymieszać majonez, curry w proszku, i pistacje w dużej misce. Jajka obrać i posiekać.
Połączyć z mieszanką majonezu. Dobrze rzucaj. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podziel pita na pół. Włóż do każdej połowy rukolę, a następnie łyżkę do sałatki jajecznej.