Kolacja: sałatka Escarole z kabaczkiem i cheddarem
Kolacja dziś wieczorem: Escarole Sałatka z squasha i Cheddar może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, oliwę z oliwek, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: sałatka z jabłkami, burakami i cheddarem, Zimowa sałatka Escarole z kabaczkiem i cheddarem, oraz Kolacja dziś wieczorem: przyprawione dyni, soczewica, i sałatka z kozim serem dla podobnych receptur.
W międzyczasie ubić ocet, musztardę, cukier, 1/4 łyżeczki soli i szczyptę czarnego pieprzu. Kontynuuj ubijanie i skrop resztę oleju. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wymieszać razem jabłko, boczek, escarole, połowę sera, i schłodzone squash w dużej misce.