Kolacja: Saltimbocca alla Romana

Kolacja: Saltimbocca alla Romana
Kolacja dziś wieczorem: Saltimboccan alla Romanan jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 743 kalorie, 33g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka liści szałwii, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety cielęce z szałwią w stylu rzymskim Saltimboccan alla Romana, Kolacja: Pastan Alla Puttanesca, oraz Kolacja dziś wieczorem: przegrzebki morskie alla Caprese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko pieprz kotlety cielęce do smaku, a następnie położyć 2 plastry prosciutto po jednej stronie każdego kotleta tak, że obejmuje powierzchnię mięsa. Naciśnij delikatnie, aby przylegać. Używając wykałaczki, przypnij 2 liście szałwii do każdego kotleta na górze prosciutto. Pogłębiać każdy kawałek w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
ProsciuttoProsciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Gdy wszystkie mięso jest gotowane, odsączyć pozostały tłuszcz lub olej i deglaze patelni z marsala, skrobanie się brązowe kawałki. Zmniejsz o połowę, a następnie dodaj zapas i zmniejsz o połowę ponownie (całkowity czas redukcji około 5 minut). Wymieszać z pozostałym masłem (4 łyżki stołowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Z powrotem mięso na patelnię i gotować, aż wszystko będzie gorące i sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń wykałaczki przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn