Kolacja: sałatka Escarole z kabaczkiem i cheddarem
Kolacja dziś wieczorem: Escarole Sałatka z squasha i Cheddar może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, oliwę z oliwek, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: sałatka z jabłkami, burakami i cheddarem, Zimowa sałatka Escarole z kabaczkiem i cheddarem, oraz Kolacja dziś wieczorem: przyprawione dyni, soczewica, i sałatka z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść squasha na dużej blasze do pieczenia i wrzuć 1 łyżkę oleju, 1/2 łyżeczki soli i posypkę czarnego pieprzu.
Przenieść do piekarnika i gotować, aż squash jest miękka, o 20 do 25 protokół. Po zakończeniu wyjąć Kabaczek i odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie ubić ocet, musztardę, cukier, 1/4 łyżeczki soli i szczyptę czarnego pieprzu. Kontynuuj ubijanie i skrop resztę oleju. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Wymieszać razem jabłko, boczek, escarole, połowę sera, i schłodzone squash w dużej misce.
Wlać opatrunek i wrzucić do połączenia.
Posypać pozostałym serem i podawać.