Kolacja: Pikantny pieczony SOS pomidorowo-pieprzowy
Kolacja dziś wieczorem: Pikantny pieczony SOS pomidorowo-pieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 737 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, papryka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: Pieczony Sos Pomidorowy Z Kopru Włoskiego, Kolacja: kalafior i słodkie ziemniaki w pikantnym sosie pomidorowym z nerkowcami, oraz Kolacja: Brokuły Rabe, Pieczona Czerwona Papryka, Mozzarella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 3 łyżki oleju na średniej patelni, i gotować płatki czosnku i chili na średnim ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodać miąższ pomidora i doprawić solą i pieprzem. Podgrzać do średniej temperatury i gotować, aż sos zgęstnieje, a następnie zmiksować lub przepuścić przez młyn spożywczy.
Podgrzać pozostały olej w drugiej patelni i dodać papryki, pozwalając ich dymny smak przeniknąć olej, o 2-3 minut na średnim ogniu.
Dodać paprykę i olej do sosu pomidorowego, i doprowadzić do niskiego gotować.
W międzyczasie przynieś garnek słonej wody do zagotowania. Gotować makaron do al dente, zastrzegając trochę wody makaronu. Wymieszać z sosem wraz z masłem, dodając wodę z makaronu, jeśli makaron jest zbyt suchy.