Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą

Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą
Kolacja dziś wieczorem: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 289 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka rolek bolillo, fasola, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem, Kolacja: pieczone buraki, kozi ser i kanapki z awokado, oraz Dziś Kolacja: Huarache Z Czarną Fasolą I Rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku pieczonych pieczarek: wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wrzuć grzyby z oliwą z oliwek, czosnkiem, sokiem z limonki i solą w średniej wielkości misce. Wrzuć do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wstawić do piekarnika i gotować przez 10 minut. Ostrożnie usuń folię i kontynuuj pieczenie, aż grzyby będą rumiane, a większość płynu odparuje, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodaj kolendrę do naczynia i wrzucić dobrze. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
5
Do Refried fasoli: podczas pieczenia grzybów, wlać dwie łyżki oleju w 12-calowej patelni ze stali nierdzewnej ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać czosnek i gotować, aż po prostu zaczyna się brązowy, o minutę. Wrzucić fasolę i ½ łyżeczki soli. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie mash fasoli z masher ziemniaków lub tyłu dużej łyżki. Zachować zacierania, aż będą wyglądać jak puree ziemniaczane, o 10 protokół. Wyłączyć ciepło i przykryć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dla tortów: rolki pokroić na pół wzdłuż, i usunąć niektóre z miękkich wnętrzności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozprowadzić jedną uncję koziego sera na pokrojonej stronie każdej górnej połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Rozłóż dwie łyżki rozmrożonej fasoli na ściętej stronie każdej dolnej połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Grzyby podzielić między każdą dolną połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
11
Ułożyć dolne połówki na blasze i wstawić do piekarnika. Ogrzej je przez pięć minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika, dodać do każdego garść rukoli, mżawkę salsy i górną połowę rolki. Powrót do blachy do pieczenia i ponownie przenieść do piekarnika. Ogrzać tylko przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn