Kolacja: Patatas Riojanas (ziemniaki z Chorizo)

Kolacja: Patatas Riojanas (ziemniaki z Chorizo)
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Patatas Riojanas (ziemniaki z Chorizo) może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 783 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, sól i pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kolacja: ciecierzyca i Chorizo, Kolacja: Chorizo i jajka, oraz Dziś Kolacja: brukselka z Chorizo.

Instrukcje

1
Wlać olej do holenderskiego piekarnika ustawionego na średnim. Gdy olej zacznie migotać, dodaj cebulę. Gotować, aż zmięknie, o trzech minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać ziemniaki i dobrze wymieszać. Gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, około siedmiu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Dodaj posiekaną czerwoną paprykę i chorizo. Od czasu do czasu wymieszać i gotować przez trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
4
Dodać czosnek, gotować, aż pachnące, o 45 sekund. Następnie dodaj paprykę, pokruszone płatki czerwonej papryki, liść laurowy, Wino i wodę. Woda powinna prawie pokrywać ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu. Przykryć garnek i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać w dużych płytkich miseczkach. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn