Kolacja: omlet z białą fasolą i zieloną cebulką

Kolacja: omlet z białą fasolą i zieloną cebulką
Dziś Kolacja: omlet z białą fasolą i zieloną cebulką to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka fasoli, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Kremowa Biała Fasola Z Porami, Kolacja: Fasolka Szparagowa Z Miętą I Czerwoną Cebulą, oraz Dziś Kolacja: kalafior z fasolką szparagową i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1 łyżkę oliwy z oliwek do nieprzywierającej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać fasolę i rozprowadzić w jednej warstwie. Gotować przez około 3 minuty bez mieszania, aż będą chrupiące i lekko rumiane z jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Dodaj szalotki, wymieszać, i gotować przez 1 minutę. Wyłączyć ciepło i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wytrzeć patelnię i umieścić z powrotem na palniku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać 1/2 łyżki oliwy z oliwek. Wszystkie jajka rozbijamy do miski i lekko ubijamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać połowę jaj na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Poprowadź szpatułkę wzdłuż krawędzi jaj, aby nie przywierały. Gdy krawędzie są ustawione, ale środek jest nadal ciekły, dodać połowę mieszaniny fasoli i scallion. Gotować, aż jajka w środku są wykonane według własnych upodobań. (Lubię mój trochę cieknący.) Tortillę przesunąć na talerz, udekorować natką pietruszki i doprawić solą. Powtórz ten krok z resztą jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn