Kolacja na patelni z wołowiną i szparagami
Obiad na patelni z wołowiną i szparagami wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje $4.14 za porcję. To danie główne ma 552 kalorii, 38g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Mieszanka czosnku w proszku, mielonego imbiru, sosu sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest dobry. Kolacja na patelni z kurczakiem i szparagami, Cheesy Beef Skillet Dinner, oraz Kolacja z burrito z wołowiną i fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Wlej połowę marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj wołowinę; zamknij i wstaw do lodówki na 2 godziny lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Odcedź i zarezerwuj marynatę z wołowiny. Na dużej patelni lub woku przyrumienić mięso na oleju.
Dodaj zarezerwowaną marynatę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 5-10 minut lub do miękkości mięsa.
Dodaj szparagi; gotować 2 minuty.
Dodaj cebulę, zielony pieprz i grzyby.
Wymieszaj bulion wołowy i skrobię kukurydzianą; stopniowo dodawaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 3-5 minut, aż zgęstnieją, a warzywa będą miękkie.