Kolacja: makaron z zieleniną i fasolą

Kolacja dziś wieczorem: makaron z zieleniną i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolę żurawinową w strąkach, liście szałwii, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja: makaron z Pesto, ziemniakami i fasolką szparagową, Kolacja: makaron z fasolą Fava, czerwoną papryką i boczkiem, oraz Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń fasolę ze strąków i umieść na małej patelni z ćwiartką wody, liściem laurowym, połową szałwii, marchewką, 1 ząbkiem czosnku i odrobiną oliwy z oliwek. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż fasola są kremowe i miękkie, 20-40 minut w zależności od wielkości i wieku fasoli.
W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby fasola była nieco soupy, która będzie później składnikiem sosu. Doprawić do smaku.
Posiekać zieleninę i podgrzać drugą patelnię z odrobiną oliwy z oliwek, następnie dodać cebulę i gotować delikatnie do miękkości.
Dodaj pozostałe 3 ząbki czosnku, pozostałą szałwię i szczyptę pokruszonych płatków czerwonej papryki. Po kilku minutach dodaj zielenie wraz z odrobiną wody do gotowania fasoli lub wody z kranu i gotuj do miękkości.
W międzyczasie, przynieść duży garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente.