Kolacja: makaron z wiosennymi ziołami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: makaron z wiosennymi ziołami spróbuj. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 325 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Pikantne Spaghetti Z Koprem Włoskim I Ziołami, Kolacja dziś wieczorem: Smażona ryba z maślanymi ziołami, oraz Dziś Kolacja: wiosenne szparagi i boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Odcedzić makaron w durszlaku. Wrzuć makaron do dużej miski.
Dodać zioła, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, sok z cytryny, połowę parmezanu oraz szczyptę soli i pieprzu. Dobrze wrzucić i podawać z pozostałym parmezanem na wierzchu.