Kolacja: Linguine z Żabnicą, tymiankiem i cukinią

Dzisiejsza Kolacja: Linguine z Żabnicą, tymiankiem i cukinią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, liści tymianku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Linguine z krewetkami i cukinią, Dziś Kolacja: rampy z Linguine, oraz Dziś Kolacja: Linguine z krabem i Chili.
Instrukcje
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia.
W międzyczasie, rozgrzać oliwę z oliwek w dużym (12-calowy) patelni na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Dodaj cebulę, tymianek i cukinię. Podsmażyć, aż cebula będzie miękka i wszystko zaczyna się brązowieć, 8-10 minut.
Dodać kawałki żabnicy do patelni i wrzucić, gotowanie, aż zaczną się biały, o 1 minutę.
Dodaj wino, sos pomidorowy lub pomidory i dobrą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż Żabnica jest gotowane przez i sos zmniejszył niektóre, o 10 protokół.
Tymczasem makaron gotujemy we wrzącej wodzie aż do al dente.
Odcedzić, dodać makaron na patelni wraz z większością pietruszki, i wrzucić, aż dobrze połączone.
Podawać natychmiast i top z pozostałą pietruszką.