Kolacja: letni makaron z orzeszkami pinii i cytryną

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kolację dziś wieczorem: makaron Lato z orzeszkami pinii i cytryny spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: makaron ze szparagami, cytryną i orzeszkami piniowymi, Kolacja: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną, oraz Kolacja: sos pomidorowy z orzeszkami piniowymi, kaparami, oliwkami i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smash połowę orzeszków piniowych w małej misce, aż staną się pastą.
Dodaj drugą połowę orzeszków piniowych, skórkę i sok z cytryny, posiekaną natkę pietruszki i oliwę z oliwek. Złożyć w parmezanie i pecorino. Doprawić solą i pieprzem.
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Z pozostałą minutą wyjmij makaron z garnka, oszczędzając filiżankę wody z makaronu. Wrzucić z mieszaniny orzechów sosnowych.
Dodaj trochę wody, jeśli jest zbyt sucha. Wyreguluj przyprawę i dodaj więcej sera.