Kolacja: Kremowa zupa kukurydziana z pieczonym Poblano Chile

Kolacja dziś wieczorem: Kremowa zupa kukurydziana z pieczonym Poblano Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 364 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 141 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, Poblano chile, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), Kolacja: zupa ze świeżych pomidorów z pieczoną kukurydzą Guacamole, oraz Kolacja: sałatka ziemniaczana pieczona z majonezem Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz poblano bezpośrednio na otwartym ogniu płyty kuchennej lub pod brojlerem, aż zwęglone i poczerniałe, 5-10 minut w zależności od metody.
Przenieść do miski i przykryć ręcznikiem kuchennym, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
W międzyczasie rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu 3-quart i dodać czosnek i cebulę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki i złoty.
Przełożyć do robota kuchennego wraz z kukurydzą, skrobią kukurydzianą i 1 1/2 szklanki mleka. Proces do przecieru i przenieść z powrotem do rondla, odcedzając Skórki jądra kukurydzy w razie potrzeby. Doprowadzić na wolnym ogniu, ubijając często.
Gdy chile jest nieco schłodzone, zetrzeć czerniejące Skórki, wyciągnąć łodygę i nasiona, i spłukać, aby zakończyć pracę.
Pokroić w 1/4-calowe paski lub kawałki, a następnie wymieszać z gotującą się zupą wraz z kurczakiem i pozostałym mlekiem. Gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez, w razie potrzeby, mieszając, jak iść.
Podawać z posypaną kolendrą i awokado, w razie potrzeby.