Kolacja: Karczoch, Oliwa i cytryna makaron
Kolacja dziś wieczorem: Karczoch, Oliwa i Pastan cytrynowy jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka parmezanu, Skórka z cytryny, wokół rozdarta pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: makaron z oliwkową Tapenadą, Kolacja: makaron z cytryną i bazylią, oraz Kolacja: letni makaron z orzeszkami pinii i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia. Gotować makaron aż tylko al dente.
W międzyczasie, pokroić karczochy na kawałki tłuszczu i umieścić je w płytkiej misce do serwowania.
Dodać skórkę z cytryny i sok, a następnie doprawić szczyptą soli morskiej i świeżo zmielonego pieprzu.
Dodać oliwę z oliwek, natkę pietruszki i oliwki, i dokładnie złożyć składniki.
Po ugotowaniu makaron odcedzić i dodać do miski. Wymieszać ze składnikami i tartym parmezanem. Top z bardziej ogolonym parmezanem i podawać.