Kolacja: kanapka ze stekiem z kukurydzą, pomidorem i awokado
Kolacja dziś wieczorem: stek kanapka z kukurydzą, pomidorem i awokado może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 28g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku, ziaren kukurydzy, wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: kanapka z krabem i awokado, Dziś Kolacja: stek w plastrach z pieczoną kukurydzą salsą, oraz Kolacja: kanapka stek z ogórkiem, Sałatka imbirowa i czarny majonez Chile.
Instrukcje
1
W misce do mieszania połączyć pomidor, kukurydzę, czosnek, sok z limonki i 1 łyżkę oliwy z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z bazylią i ponownie posolić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Rozgrzać dużą patelnię grillową na dużym ogniu, aż do palenia. Pokrojoną wołowinę wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Dodać wołowinę na patelnię i gotować nietknięte aż prawie gotowane przez i zwęglone w miejscach. Wrzucić mięso szczypcami do redystrybucji i gotować, aż całkowicie gotowane przez, o 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć wołowinę na talerz, aby odpocząć, skropić pozostałą łyżkę oleju i grillować kawałki bagietki przez minutę, aby je zmiękczyć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Po jednej stronie każdej bagietki rozprowadzić majonez i polać stekiem. Łyżka rozkoszować drugą połówką, top z awokado, powtórzyć z pozostałych kanapek, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo