Kolacja: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem

Kolacja: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem
Kolacja dziś wieczorem: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, kalafior, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: "Risotto" ze złocistym jęczmieniem z ricottą Salata, Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Rzepa 'Risotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wywar do średniej wielkości garnka i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W międzyczasie wlać olej do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół. Następnie dodać czosnek, kalafior i jęczmień. Gotować, aż jęczmień zacznie trzeszczeć, mieszając od czasu do czasu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
JęczmieńJęczmień
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wlać wino i gotować, aż wszystko odparuje. Następnie dodaj tyle bulionu, aby pokryć jęczmień. Często mieszaj i gotuj, aż większość wywaru zostanie wchłonięta. Chochla w większej ilości do przykrycia. W razie potrzeby mieszaj i dodawaj wywar, aż jęczmień stanie się miękki, ale nadal będzie trochę kęsowy. Następnie dodaj jeszcze jedną chochlę bulionu, Wrzuć pietruszkę i parmezan, wyłącz ogień i odstaw na minutę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn