Kolacja: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem

Kolacja dziś wieczorem: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, kalafior, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: "Risotto" ze złocistym jęczmieniem z ricottą Salata, Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Rzepa 'Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wywar do średniej wielkości garnka i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
W międzyczasie wlać olej do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół. Następnie dodać czosnek, kalafior i jęczmień. Gotować, aż jęczmień zacznie trzeszczeć, mieszając od czasu do czasu, o 2 protokół.
Wlać wino i gotować, aż wszystko odparuje. Następnie dodaj tyle bulionu, aby pokryć jęczmień. Często mieszaj i gotuj, aż większość wywaru zostanie wchłonięta. Chochla w większej ilości do przykrycia. W razie potrzeby mieszaj i dodawaj wywar, aż jęczmień stanie się miękki, ale nadal będzie trochę kęsowy. Następnie dodaj jeszcze jedną chochlę bulionu, Wrzuć pietruszkę i parmezan, wyłącz ogień i odstaw na minutę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.