Kolacja: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem

Kolacja: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem
Kolacja dziś wieczorem: jęczmienne Risotto z kalafiorem i czerwonym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, kalafior, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: "Risotto" ze złocistym jęczmieniem z ricottą Salata, Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Rzepa 'Risotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wywar do średniej wielkości garnka i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie wlać olej do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół. Następnie dodać czosnek, kalafior i jęczmień. Gotować, aż jęczmień zacznie trzeszczeć, mieszając od czasu do czasu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wlać wino i gotować, aż wszystko odparuje. Następnie dodaj tyle bulionu, aby pokryć jęczmień. Często mieszaj i gotuj, aż większość wywaru zostanie wchłonięta. Chochla w większej ilości do przykrycia. W razie potrzeby mieszaj i dodawaj wywar, aż jęczmień stanie się miękki, ale nadal będzie trochę kęsowy. Następnie dodaj jeszcze jedną chochlę bulionu, Wrzuć pietruszkę i parmezan, wyłącz ogień i odstaw na minutę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn