Kolacja: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami

Kolacja: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami może zaspokoić twoje pragnienie w ok. 45 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.29 za porcję. Ta przystawka ma 1146 kalorii, 35g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, pastę tahini, mieloną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: mielona jagnięcina z ziemniakami, Dziś Kolacja: Mielony Indyk Laap, oraz Kolacja: Spaghetti z Bottarganem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić ciecierzycę, rezerwując łyżkę płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2
Dodać ciecierzycę i płyn do robota kuchennego. Blendować do bardzo gładkiej, około 1 minuty, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj 1 łyżkę soku z cytryny, czosnek, 3 łyżki tahini i 3 łyżki oliwy z oliwek. Zmiksować na gładką masę, o 1 minutę dłużej. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny i pastę tahini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
TahiniTahini
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Przełożyć na talerz.
5
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek do 12-calowej patelni o dużym dnie nonstick na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj cynamon gotować, mieszając często, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8
Dodać jagnięcinę i rozbić za pomocą drewnianej łyżki. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, często mieszając, aż jagnięcina zacznie brązowieć, około 5 minut. Wymieszać migdały i wymieszać łyżką na hummusie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Posypać papryką i od razu podawać z pitą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn