Kolacja: hiszpańska fasola biała ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc daj dziś kolację: hiszpańska biała fasola ze szpinakiem i suszonymi pomidorami. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 571 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, papryka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Dziś Kolacja: Kurczak z Pancettanem i suszonymi pomidorami, oraz Dziś Kolacja: Kremowa Biała Fasola Z Porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać dwie łyżki oleju do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu.
Dodać cebulę i suszone pomidory, wraz z 1/4 łyżeczki soli. Gotować przez około 6 minut lub tak, aż cebula jest rumiane. Wrzucić czosnek i paprykę. Gotować przez dodatkową minutę, od czasu do czasu mieszając.
Dodać fasolę, wodę, szpinak i 1/4 łyżeczki soli. Przykryć garnek i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem do smaku i skropić pozostałą oliwą.