Kolacja: fasolka szparagowa z rukolą

Kolacja: fasolka szparagowa z rukolą
Dziś Kolacja: fasolka szparagowa z rukolą jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kolacja: fasolka szparagowa z pomidorem, oliwką i czosnkiem, Dziś Kolacja: krewetki i kasza z rukolą, oraz Kolacja: Makaron Z Rukolą I Pomidorami.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia i gotuj fasolę, odkrytą, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn