Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli

Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli
Kolacja dziś wieczorem: fasola Fava, szparagi, i zielona fasola sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z fasoli Fava z tostami i jajkiem gotowanym, Dziś Kolacja: Sałatka Z Zielonej Fasoli Ze Śmietaną, oraz Kolacja: Tofu, zielona fasola i sałatka Shiitake.

Instrukcje

1
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia. Otwórz strąki fasoli fava i usuń fasolę. Blanszować przez 2 minuty we wrzącej wodzie, a następnie szybko wyjąć i ostudzić. Podziel otwórz strąki, aby odsłonić jasną zieloną fasolkę w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W międzyczasie połącz wszystkie składniki dressingu w małym słoiczku i wstrząśnij aż do emulgowania (lub dobrze ubijaj w misce, dodając olej na koniec w wolnym strumieniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować przez minutę lub tak. Następnie wykonaj szparagi przez dodatkową minutę, a następnie dodaj fasolę fava. Gotować, aż zmiękną, ale nie utykają, następnie odcedzić i zanurzyć wszystko w lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Fasola FavaFasola Fava
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
4
Wrzucić delikatnie z opatrunkiem do herbu i służyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn