Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli

Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli
Kolacja dziś wieczorem: fasola Fava, szparagi, i zielona fasola sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z fasoli Fava z tostami i jajkiem gotowanym, Dziś Kolacja: Sałatka Z Zielonej Fasoli Ze Śmietaną, oraz Kolacja: Tofu, zielona fasola i sałatka Shiitake.

Instrukcje

1
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia. Otwórz strąki fasoli fava i usuń fasolę. Blanszować przez 2 minuty we wrzącej wodzie, a następnie szybko wyjąć i ostudzić. Podziel otwórz strąki, aby odsłonić jasną zieloną fasolkę w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W międzyczasie połącz wszystkie składniki dressingu w małym słoiczku i wstrząśnij aż do emulgowania (lub dobrze ubijaj w misce, dodając olej na koniec w wolnym strumieniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować przez minutę lub tak. Następnie wykonaj szparagi przez dodatkową minutę, a następnie dodaj fasolę fava. Gotować, aż zmiękną, ale nie utykają, następnie odcedzić i zanurzyć wszystko w lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Fasola FavaFasola Fava
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
4
Wrzucić delikatnie z opatrunkiem do herbu i służyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn