Kolacja dziś wieczorem: stek w spódnicy z sosem stek domowej roboty
Kolacja dziś wieczorem: Spódnica stek z sosem stek domowej roboty może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do valentin day. Idź do sklepu i odebrać wodę, ketchup, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Stek W Spódnicy Z Sosem Chimichurri, Kolacja dziś wieczorem: stek w spódnicy z Tomatillosem, na dwa sposoby, oraz Kolacja: Grillowany stek z sosem Gribiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć ketchup, woda, grzyby, Worcestershire, sok z cytryny, i ocet w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Do Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ubijamy do połączenia, następnie mieszamy pozostałe składniki. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, aż sos będzie gęsty i wylewny, a smaki się stopią. Odcedzić ciała stałe.
Stek natrzeć oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj lub piecz steki, obracając raz, przez 7-10 minut na średnio rzadkie, w zależności od grubości. Pozostawić na co najmniej 5 minut, a następnie pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.