Kolacja dziś wieczorem: Sriracha Marinara z klopsikami
Kolacja dziś wieczorem: Sriracha Marinara z klopsikami jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 685 kalorii, 40g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 663 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, spaghetti, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Smażone kalmary z sosem Marinara, Dziś Kolacja: Klopsiki Z Jagnięciny, oraz Dziś Kolacja: klopsiki z Ricottanem w mleku.
Instrukcje
Połączyć mięso, szpinak, bułka tarta, białka, oregano, sól, i pieprz w misce i dobrze wymieszać ręcznie w dużej misce.
Rozwałkować na około 20 klopsików, ułożyć na blasze do pieczenia i spryskać olejem. Alternatywnie można je zwinąć pojedynczo w małym naczyniu z olejem do powlekania.
Rozgrzać brojlery, a następnie gotować klopsiki aż złoty kolor, o 10 protokół, obracając arkusz raz, aby zapewnić nawet gotowania.
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim garnku na średnim, aż się połyśnie.
Dodać cebulę i gotować do przezroczystego, o 5 protokół, następnie dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej.
Dodać pomidory i sriracha i doprowadzić do wrzenia. Dusić 10 minut, następnie dodać klopsiki i kontynuować gotowanie, aż zostaną ugotowane.
Makaron gotować w dużym garnku z osoloną wodą, aż al dente, rezerwując 1 szklankę wody makaronu przed odsączeniem.
Odcedzić makaron, dodać do sosu i dobrze wrzucić do herbu, dodając wodę z makaronu, jeśli to konieczne, aby utworzyć luźny SOS.
Posypać natką pietruszki i podawać.