Kolacja dziś wieczorem: Sieja pieczona z pomidorami, oliwkami i kaparami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Sieja pieczona z pomidorami, oliwkami i kaparami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pomidory w puszkach, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja: Czerwony Lucjan Z Pomidorami I Oliwkami Zapiekany W Folii, Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette, oraz Dziś Kolacja: Pieczony kurczak z oliwkami, kaparami i wermutem.
Instrukcje
1
Łodygi bazylii drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Wlać oliwę z oliwek do dużego piekarnika bezpieczne patelni ustawić na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać czosnek, łodygi bazylii, i czerwone chile. Gotuj, często mieszając, aż czosnek będzie pachnący, ale nie rumiany, od jednej do dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czerwona Papryka Chili
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
Dodaj pomidory na patelni, i doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, aż pomidory zmniejszyły się do gęstego sosu, o 30 protokół. Podczas procesu rozbij pomidory tylną drewnianą łyżką. Po zakończeniu Usuń chile i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj ocet z czerwonego wina, dobrze wymieszaj i spróbuj, aby zobaczyć, czy potrzebna jest więcej soli lub pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podczas gotowania sosu pomidorowego Rozgrzej piekarnik do 218°. obie strony filetów rybnych doprawić solą i pieprzem. Po zakończeniu gotowania sosu pomidorowego wyłącz palnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Rybne
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Filety ułożyć na sosie pomidorowym. Na wierzchu dwa filety z oliwkami, kaparami i liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
7
Przenieść patelnię do piekarnika i gotować, aż ryba zostanie wykonana, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
8
Filety podawać z sosem pomidorowym. Dodałem również kilka smażone jarmuż jako strony.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.