Kolacja Dziś Wieczorem: Sałatka Z Pieczonego Kapara Cezara
Przepis Kolacja dziś wieczorem: pieczony Kapar Sałatka Cezar jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 315 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 149 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz do 4 anchois, sok z cytryny, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Sałatka Cezar, Kolacja: Sałatka Z Grilla Cezar, oraz Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Cezara Ferrana Adrià dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. w małym naczyniu do pieczenia Wrzuć kapary z olejem. Pieczeń 18 do 20 minut, mieszając 2 do 3 razy podczas gotowania, aż po prostu chrupiące.
W międzyczasie czosnek i sardelę mielimy w małym robocie kuchennym (lub ręcznie i dodajemy kolejne składniki do miski).
Dodaj żółtko, sok z cytryny i sos Worcestershire i pulse dokładnie połączyć. Doprawić czarnym pieprzem. W wolnym strumieniu z uruchomioną maszyną dodaj oliwę z oliwek, aby utworzyć opatrunek. Połowę serka doprawić solą i pieprzem do smaku.
Połączyć sałatę i dressing i wrzucić ostrożnie, aby połączyć. Podzielić na talerze i ułożyć pieczone kapary i pozostały parmezan.