Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej
Kolacja dziś wieczorem: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 740 kalorii, 73g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, pietruszki, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, Pstrąg Kukurydziany, oraz Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić rybę solą i pieprzem. W płytkiej misce połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, pietruszkę i 1 łyżeczkę soli. Zanurz stronę miąższu pstrąga w mieszance mączki kukurydzianej, naciskając, aby upewnić się, że jest w pełni pokryty, odkurzając go ręcznie, aby stworzyć dobrą warstwę mączki kukurydzianej.
Podgrzać 2 łyżki oleju w gorącej patelni, aż prawie do palenia, a następnie dodać 1 lub 2 filety (tyle, ile będzie pasować) mięso bokiem w dół. Po 1 minucie dodaj 2 łyżeczki masła do patelni i obserwuj skórę ryby: kiedy zacznie się zwijać, około 1 do 2 minut dłużej, Odwróć rybę. Gotować na stronie skóry tylko kolejne 30 sekund lub tak, a następnie wyjąć do ciepłego piekarnika, podczas gdy gotować pozostałe ryby z resztą oleju i masła.
Podawać na gorąco z cytrynowymi klinami.