Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej

Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej
Kolacja dziś wieczorem: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 740 kalorii, 73g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, pietruszki, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, Pstrąg Kukurydziany, oraz Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić rybę solą i pieprzem. W płytkiej misce połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, pietruszkę i 1 łyżeczkę soli. Zanurz stronę miąższu pstrąga w mieszance mączki kukurydzianej, naciskając, aby upewnić się, że jest w pełni pokryty, odkurzając go ręcznie, aby stworzyć dobrą warstwę mączki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w gorącej patelni, aż prawie do palenia, a następnie dodać 1 lub 2 filety (tyle, ile będzie pasować) mięso bokiem w dół. Po 1 minucie dodaj 2 łyżeczki masła do patelni i obserwuj skórę ryby: kiedy zacznie się zwijać, około 1 do 2 minut dłużej, Odwróć rybę. Gotować na stronie skóry tylko kolejne 30 sekund lub tak, a następnie wyjąć do ciepłego piekarnika, podczas gdy gotować pozostałe ryby z resztą oleju i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Podawać na gorąco z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn