Kolacja dziś wieczorem: prowansalska zupa pomidorowa z Chèvre
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc daj dziś kolację: prowansalska zupa pomidorowa z Chèvre spróbuj. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 346 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pastę pomidorową, ząbki czosnku, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Prowansalska Zupa Z Jajek Sadzonych, Dziś Kolacja: zupa Chlebowo-pomidorowa, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Czerwona Soczewica I Zupa Pomidorowa.
Instrukcje
Dno ciężkiego garnka do zupy (5 do 6 ćwiartek) napełnij oliwą z oliwek. Na średnim ogniu, gotować cebulę ze szczyptą soli, aż złoty, 5 do 8 minut, często mieszając. W międzyczasie lekko zmiażdżyć mieszankę przypraw, aby uwolnić smaki w małej misce.
Dodać do cebuli z czosnkiem i gotować, aż aromaty otworzyć, o 30 sekund.
Wymieszaj pastę pomidorową i mieszaj, aż nie pozostaną żadne grudki.
Dodaj wermut i gotuj przez minutę, a następnie dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, gotować przez dwie minuty, a następnie dodać bulion. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować przez 20 protokół.
Cynamon wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzucić zupę do miseczek i na wierzch polać pokruszonym kozim serem.